Skip to the main content.

Head of Operations & Professional Language Services

Namnlös design - 2024-04-22T083149.667

Vill du vara med och förändra en bransch?


ANSÖK NU

 

Rollbeskrivning

 

I rollen som Head of Operations & Professional Language Services kommer du att leda ett team av Localization Success Managers och vara ansvarig för att integrera AI och tekniska lösningar för att effektivisera och förbättra våra språktjänster.

Ditt arbete kommer att fokusera på att öka effektiviteten, kvaliteten och skalbarheten i våra tjänster samt att skräddarsy tekniska lösningar för kunder genom integrationer och automatiserade arbetsflöden. Du kanske har en bakgrund som teknisk projektledare eller lösningsarkitekt. 

Rollen kräver proaktivitet och en lösningsorienterad inställning. Du är van vid att utvärdera tekniska lösningar och förhandla med underleverantörer.

 

Dina ansvarsområden

 
  • Leda och inspirera ditt team till att testa, implementera och utveckla nya kunderbjudanden.

  • Strategiskt arbete med AI och tekniska lösningar för att förbättra våra språktjänster.

  • Aktivt samarbete med kunder för att anpassa tjänster efter deras behov.

  • Produktägare till Comactivas egna integrationer och översättningssystem.

  • Ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till VD.

 

Din profil

 

Du har teknisk erfarenhet, kanske som teknisk projektledare eller i ett team som arbetar med tekniska lösningar eller produkter.

Vi lägger stor vikt på ledarskap och kommunikationsegenskaper och att du gillar att leda och motivera ett team.

Du har kompetens inom maskininlärning och systemintegrationer, och stor nyfikenhet gällande AI. Dokumenterad erfarenhet inom språkteknik och Large Language Models är meriterande men inget måste. Det viktiga är att du är nyfiken och vill lära dig att applicera ny teknik på våra erbjudanden och tjänster.

Du förstår värdet av att bygga relationer och förtroende.

Du talar svenska och engelska flytande.

 

Om Comactiva Language Partner

 

I takt med att översättningsbranschen genomgår en revolutionerande förändring, drivs vi av ambitionen att vara i framkant av denna utveckling. Som språkpartner med långa kundrelationer har vi ett ansvar att utvecklas och att ge våra kunder de absolut bästa, säkraste och mest högkvalitativa översättningsprocesserna. Kvalitet är ett av våra ledord precis som kostnadseffektivitet och högklassig service och support.

Genom att integrera AI och teknologiska innovationer i våra processer, omdefinierar vi hela tjänsteutbudet. Vår målsättning är att föra samman tradition och teknologi för att skapa språklösningar som inte bara överskrider gränser utan också överträffar förväntningar.

Comactiva Language Partner grundades i Göteborg 1996 och har ett tiotal anställda i Sverige och hundratalet språkexperter och lokaliseringsexperter ute på lokala marknader i världens alla hörn.

Företaget riktar sig främst till globala företag med huvudkontor i Norden och Europa.

 

Comactiva erbjuder

 
  • En ledande roll i en bransch i förändring.

  • Möjlighet att arbeta med de senaste teknologierna inom AI och översättning.

  • Kontor i centrala Göteborg med möjlighet till distansarbete.

 

Sista ansökningsdag är den 14 juni 2024. Vi uppmanar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, eftersom intervjuerna kommer att genomföras löpande.

 

Skärmavbild 2024-04-22 kl. 08.32.36
Comactiva

Värdeord


Ansvarsfull


Att vara ärlig, lyhörd och prestigelös är att ta ansvar hos oss. Vi är ödmjuka och respekterar våra kollegor. Vi tar ansvar för helheten.


Proaktiv


Vi reagerar proaktivt på det som behöver göras. Vi säkerställer att rätt saker görs och att det som behöver förbättras blir bättre. Vi är snabbfotade och handlingskraftiga.


Nyfiken


Vi är nyfikna på varandra, våra kunder, leverantörer och vår omvärld. Ju mer kunskap vi besitter ju bättre beslut tar vi. Det gör oss kompetenta, noggranna, pålästa och förtroendeingivande.


Modig


Mod hjälper oss att tänka utanför boxen och att vara lösningsorienterade och
öppna för förändringar. Vi vågar göra misstag som vi har förmåga att snabbt rätta till samtidigt som vi tar till oss nya lärdomar.

Teamet

Livet som Comactivare

Anna-Bjureblad-Produktionschef--Comactiva-1_web_2022-1
Linda-G-Thomas-Victoria-Comactiva_web_2022
Frukostbild-Linda-H-Caroline-Comactiva_web_2022
Linda-M-Emely-Gabriella-3-Comactiva_web_2022
Arbetsplats

Hjärtat av Göteborg

1-Apr-19-2024-01-43-31-1929-PM
3-Apr-19-2024-01-43-29-8375-PM
4-4
5-4