Skip to the main content.

Är du den vi söker?


ANSÖK NU

DIGITAL SÄLJ- OCH MARKNADSFÖRINGS-SPECIALIST B2B MED WEBBANSVAR

 

Vi söker dig som vill arbeta med digital marknadsföring och sälj på ett tillväxtbolag inom språk och översättningar i centrala Göteborg.

Vi söker dig som vet hur man nyttjar digitala verktyg för att bygga relationer med nuvarande kunder och är expert på att påverka leads mot ett avslut. Du är duktig på att kommunicera, arbeta i team samt se och utveckla nya lösningar. Det är ett stort plus om du älskar Hubspot.


Vilka är vi?

Comactiva Language Partner är översättningsbyrån som bygger långsiktiga relationer med kunder och översättare över hela världen.

Hos oss arbetar lingvister, projektledare och affärsutvecklare.

Det händer mycket inom språk- och översättningsbranschen. Aldrig har det väl varit så viktigt att sälja på köparens språk.


På Comactiva hjälper vi våra kunder att lyckas kommersiellt med sina lokaliseringsprojekt med hjälp av kultur- och målgruppsanpassade översättningar. Vi säkerställer också att modern teknik nyttjas för att kunden ska få kontinuitet och bibehållen tonalitet på alla sina språk. Webböversättningar och SEO-översättningar är också något som vi ser en ökad efterfrågan på. Läs mer om våra tjänster här!

Vi lägger stor vikt på kvalitet vid varje leverans och vi är alltid personliga och serviceinriktade i vår kund- och leverantörsrelation.

Under 25 år har Comactiva byggt upp en stabil kundbas och vår kvalitetssäkrade ISO-certifierade process är väl inarbetad. Våra medarbetare är vår största tillgång och vi lever alla efter våra värdeord som är att vara kunskapstörstig, nyfiken, modig och proaktiv.

Tillsammans tillhandahåller vi översättningar åt företag och varumärken i alla storlekar, med insatser som skapar både varumärkesresor och lönsamhet, både lokalt och globalt.

Nu vill vi hjälpa ännu fler företag att lyckas med sin globala kommunikation!


Våra kunder har behov av kvalitetsöversättningar inom sälj- och marknad, HR, hållbarhet, kommunikation och PR m.m. De behöver också hjälp med att lokalisera sina hemsidor, appar och andra säljverktyg.  Vi hjälper dem att välja rätt process och att hitta rätt översättare för just deras behov och bransch.

Vi fokuserar på kundresan, vi är lyhörda för kundernas behov, vi bygger starka samarbeten och partnerskap och vi har väldigt kul tillsammans.

Nu söker vi dig som vill vara med på resan i rollen som digital sälj- och marknadsföringsspecialist. 

Vi arbetar taktiskt med vår tillväxtplan med tydliga mål och fokusområden. Med det sagt är det fortfarande mycket kvar att definiera – vår resa har bara börjat!


Vem är du?

Vi söker en person som är riktigt vass på digital marknadsföring och som dessutom har ett säljdriv. Du kommer att vara en nyckelperson i vår tillväxresa.

Du är väl införstådd i inbound-metodiken och förstår värdet av det eviga flödet av innehåll tillsammans med vikten av att kontinuerligt arbeta med SEO och hur det i sin tur bidrar till affärsutveckling och tillväxt.

Du är nyfiken på kundresan, både gällande hur vi hittar nya kunder och på hur vi växer med befintliga kunder. Du vet hur man får sälj, CRM-system och CMS att dansa tillsammans och du älskar att analysera resultaten för att hitta förbättringspotential. På Comactiva arbetar vi i HubSpot där vi har både vår hemsida, CRM och marknadsplattform.

Det är med hjälp av relevant och utbildande innehåll som vi hjälper kunden framåt på köpresan. Du behöver kunna skapa innehåll för kundresan och behärska både svenska och engelska. Du kommer att tillsammans med resten av Comactiva-teamet ansvara för att rätt innehåll skapas vid rätt tillfälle och i olika format som t.ex. text, film och bild.

Du har antingen erfarenhet av liknande uppdrag eller är en riktigt talang inom området.


Om rollen som Digital Sales and Marketing Specialist på Comactiva:

 • Ansvar för vår hemsida & CRM samt den digitala kundresan
 • Vara med och paketera våra erbjudanden med hjälp av kund- och datadrivna beslut
 • Skapa och uppdatera innehåll (t.ex. landningssidor, sociala medier, skriva texter/blogginlägg)
 • Hantera Marketing Automation i HubSpot (workflows)
 • Stötta våra projektledare med Customer Success (merförsäljning)


För att passa in i vårt team behöver du:

 • Vara självgående, strukturerad och våga komma med kreativa inspel
 • Vara en kundorienterad och relationsbyggande person
 • Trivas i en projektbaserad miljö med högt tempo
 • Vilja växa och utvecklas tillsammans med oss

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

 • Marketing Automation system som t.ex. HubSpot, eller liknande
 • Editering och publicering i CMS
 • SEO-arbete
 • Annonsering på sociala medier eller Googles verktyg


Vad du får!

 • Vara med på en tillväxtresa samt möjlighet att påverka och äga de delar som rör digitalt sälj och marknadsföring
 • En arbetsplats med högt i tak och lika förutsättningar, där du uppmuntras att tänka nytt och testa
 • En miljö med stor frihet under ansvar och stor utvecklingspotential för rollen

Förutom en fast månadslön får du friskvårdsbidrag, tjänstepension, flexibla arbetstider, möjlighet att arbeta delvis på distans, en friskvårdstimme i veckan, massage en gång i månaden och återkommande teamaktiviteter med härliga kollegor.

Du är varmt välkommen att skicka in din intresseansökan.

ANSÖK NU


Har du frågor om tjänsten kontakta Linda Gårdlöv direkt på 0709-37 35 99 eller linda.gardlov@comactiva.se 

Comactiva Sälj- och marknadsförings-specialist sök jobb
Comactiva

Värdeord


Ansvarsfull


Att vara ärlig, lyhörd, prestigelös är att ta ansvar hos oss. Vi är ödmjuka & respekterar våra kollegor. Vi tar ansvar för helheten.


Proaktiv


Vi reagerar proaktivt på det som behöver göras. Vi säkerställer att rätt saker görs & att det som behöver förbättras blir bättre. Vi är snabbfotade och handlingskraftiga.


Kunskapstörstig


Vi är nyfikna på varandra, våra kunder, leverantörer och vår omvärld. Ju mer kunskap vi besitter ju bättre beslut tar vi. Det gör oss kompetenta, noggranna, pålästa & förtroendeingivande.


Modig


Mod hjälper oss att tänka utanför boxen och att vara lösningsorienterade & 
öppna för förändringar. Vi vågar göra misstag som vi har förmåga att snabbt rätta till samtidigt som vi tar till oss nya lärdomar.  

Teamet

Livet som Comactivare

Anna-Bjureblad-Produktionschef--Comactiva-1_web_2022-1
Linda-G-Thomas-Victoria-Comactiva_web_2022
Frukostbild-Linda-H-Caroline-Comactiva_web_2022
Linda-M-Emely-Gabriella-3-Comactiva_web_2022