Skip to the main content.

Kvalitetssäkra AI genererat innehåll

 

Identifiera och rätta eventuella fel i innehållet och säkerställ att den tar hänsyn till kulturella och kontextuella nyanser i språket.

 
 
Kvalitetssäkra nu
 
 
 
holmen-iggesund-utvald stora-enso hastens-logo-primary-black-since-002 tyrilightsblack_10985944 tranter-logo-vector 2560px-Brother_logo.svg Nordicwater_Logo-1024x121

Kvalitetssäkra AI genererat innehåll

I takt med att utvecklingen av AI har tagit fart har det dykt upp farhågor för de som använder AI för översättningar. Hur vet man att en översättning är korrekt? Hur vet man att den inte skadar varumärket?

Vi erbjuder tjänster för kvalitetssäkring av AI genererade översättningar. Vi ser till att översättningarna är korrekta, att de tar hänsyn till kulturella och kontextuella nyanser i språket och kanske viktigast av allt; att de inte skadar ert varumärke.

Du får alltid tillgång till en projektledare som sätter sig in i din bransch och företagsspecifika behov av kvalitetssäkring.

Mänsklig expertis

Ett globalt nätverk av språkexperter ger hög kvalite

 

Det globala nätverket är vår styrka. Med fler än 200 språkexperter verksamma världen över som översätter till mer än 150 affärsspråk kan vi erbjuda högkvalitativa processer till våra kunder.

Våra språkexperter bor i landet texten ska användas, har språket som modersmål och har erfarenhet och kompetens inom flertalet branscher, de har en lång relation med oss som språkpartner och levererar alltid enligt tidsplan.

Kvalitetssäkring kräver branschexpertis

Kvalitetssäkra AI genererat innehåll från ChatGPT, DeepL och liknande | Comactiva

Kvalitetssäkra AI-genererat innehåll från ChatGPT, DeepL och andra språkmodeller

 
Kvalitetssäkra nu

Helhetslösning med Comactiva som språkpartner

 

Med hjälp av modern språkteknik hjälper vi er att skräddarsy en kostnadseffektiv språkprocess med vår avancerade AI teknik integrerad. Vi erbjuder kvalitativa språktjänster som kvalitetssäkring, avancerad AI översättning, integraitoner och automatiserade flöden. Vi arbetar med översättningsminnen och termdatabaser för att kvalitetssäkra och effektivisera lokaliseringsarbetet.

 
 
Kontakta oss
Helhetslösning | Comactiva

Olika typer av kvalitetssäkring för AI genererat innehåll

Namnlös design - 2023-12-19T165653.561

 
 

Branschkunskap ger trygghet

 

För varje översättningsprojekt är språkexperterna noggrant utvalda för sin erfarenhet och specialistkunskap nom specifika områden.

Denna kombination av branschspecifik kunskap och språklig skicklighet gör att vi kan leverera översättningar som inte bara är språkligt korrekta, utan också exakt återspeglar branschens terminologi, jargong och kontext.

 
 

Verksam i landet och med språket som modersmål

 

Alla våra språkexperter bor och verkar i det land  vars språk de översätter till. De har alltid det språket som modersmål vilket säkerställer att översättningarna inte bara är korrekta grammatiskt, utan också fångar upp nyanser och kulturella kontexter som är avgörande för en trovärdig och levande översättning.

Få hjälp hela vägen

Senior Projektledning

 

Saknar ni resurser internt för att leda och driva arbetet med språk, översättningar och lokalisering så erbjuder vi senior projektledning. 

Ni får en språkexpert som ansvarar för all er kommunikation och som säkerställer effektiva processer och kvalitet.

Namnlös design - 2023-12-11T142140.844

 

Spara tid genom att automatisera processen för kvalitetssäkring

 

Integrera våra processer med dina plattformar och system för en sömlös kvlaitetssärking på alla era språk.

 

Job completed

 

Håll kvaliten hela vägen

 

Kvalitetssäkra källtext

 

Säkerställa kvaliteten på källtext är avgörande i informationshantering och kommunikation. Detta kräver noggrann granskning för att garantera riktighet, språklig klarhet och relevans. Genom att fokusera på faktakontroll, språkkorrektur, och konsistens säkerställs textens precision och begriplighet.

Läs mer om kvalitetssäkring av källtext

Namnlös design - 2023-12-29T110319.375

Vad tycker kunderna?

 
Namnlös design (72)
 
 
 

Vi är väldigt nöjda med den höga nivån både vad gäller kvalitet och service! Ni är en mycket pålitlig och uppskattad leverantör!

 
 

Sara Kvarfordh
Communication Manager

Stora enso | Logo

 

 

 

 

 
Namnlös design (72)
 
 
 

Jättenöjd med kvaliteten och suberbra bemötande! Vi har fått uppfattningen från våra marknadskoordinatorer att valideringsverktyget är lättjobbat!

 
 

Rebecca Swahn
Marketing Production Leader

Hultafors Group | Logo

 

 

 

 

 
Namnlös design (72)
 
 
 

Otroligt serviceminded, noggranna och snabba. Samarbetet med er har verkligen tillfört ett mervärde utöver proffsiga översättningar! 

 
 

My Nilsson Bark

Marketing Communicator

 
tyrilightsblack_10985944

 

 

 

 

 
 
 

 Kontakta oss

Vill du veta mer om kvalitetsäkring av AI genererat innehåll?