Skip to the main content.
Våra språktjänster

SEO-översättning

 

Kontakta oss

 

SEO-översättningar ökar chansen att bli hittad

 

Om du arbetar med innehåll för ditt företags hemsida så är Search Engine Optimization (SEO) en viktig del av arbetet. Att bli hittad på Google blir allt viktigare för företag som använder sin hemsida som en säljkanal. Att arbeta med SEO är ett effektivt sätt att utbilda, erbjuda och sälja sina tjänster i precis rätt läge då en potentiell kund aktivt letar efter en lämplig tjänst eller produkt via Google.

Skapar ni SEO-innehåll som ska översättas och publiceras på flera marknader kan det vara bra att arbeta med en översättningsbyrå och språkpartner som erbjuder termdatabaser och översättningsminnen som stöd i detta arbete.

Har ni ett samarbete med en SEO-byrå så har ni antagligen redan identifierat sökord och sökfraser för era nyckelmarknader. Dessa listor kan enkelt importeras i termdatabasen för användning i de texter som skall översättas till relevanta språk.

SEO-arbetet innefattar mycket mer än att återupprepa relevanta sökord. Vi berättar gärna mer om SEO och vår tjänst SEO-översättning. 

Kontakta oss

SEO-översättning i samarbete med GO MO Group

 
Comactiva samarbetar med GO MO-Group som är en byrå specialiserad på SEO & Pull marketing.
Vill du säkerställa att dina texter innehåller relevanta nyckelord  och mycket mer  så kan vi hjälpa dig med:

Kunskap

Få hjälp med att öka förståelsen internt om hur ni med hjälp av Pull Marketing & SEO kan maximera efterfrågan på era tjänster och produkter. Här erbjuder vi mallar och instruktioner för hur ni ska tänka när ni producerar innehåll optimerat för Google.

 

Audit av er webbsida

Få tillgång till Comactiva & Friends erbjudande hos GO MO Group: en fullständig audit av er webbsida och önskade språkversioner. Resultatet blir en strategisk plan som kommer att öka er synlighet på Google. Bland annat får ni en rapport på sökvolymer och en aktivitetsplan med fokus på SEO (teknisk & on-page). Kontakta oss direkt för pris.

 

Löpande SEO-bearbetningar

Tillsammans med GO MO bearbetar ni de texter som ni vill ska vara synliga på Google. Här görs kontinuerliga sökordsanalyser för att öka era träffchanser. Ni kan också få förslag på nya ämnen att skriva om baserat på lokala sökvolymer.

 

Termdatabas & översättningsminne

Tillsammans säkerställer vi att ni har uppdaterade termdatabaser och översättningsminnen vilket sparar både pengar och tid på framtida översättningar och lokala anpassningar.

 

Vanliga frågor om SEO översättning

Kontakta oss

Låt oss veta vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort