Skip to the main content.
Våra språktjänster

 

SEO-översättning

 


Kontakta oss

 

Öka chansen att bli hittad med SEO-översättningar

För innehållsskapare för webbsidor är sökordsoptimering (SEO) en viktig del av arbetet. Att bli hittad på Google blir allt viktigare för företag som använder sin hemsida som en säljkanal.

Att arbeta med SEO är ett effektivt sätt att visa sina tjänster i precis rätt läge då en potentiell kund aktivt letar efter en lämplig tjänst eller produkt via Google.

Skapar ni sökords-optimerat innehåll som ska översättas och publiceras på flera marknader kan en språkpartner erbjuda kostnadseffektiva tjänster som stödjer SEO-arbetet. Termdatabaser och översättningsminnen är språkteknik som kommer väl till användning.

Ofta finns det ett etablerat samarbete med en SEO-byrå och då har man redan identifierat sökord och sökfraser för sina nyckelmarknader. Dessa listor kan enkelt importeras i termdatabaser för att säkerställa att orden används i översättningarna. 

SEO-arbetet innefattar mycket mer än att återupprepa relevanta sökord. Vi berättar gärna mer om SEO och vår tjänst SEO-översättning. 

Kontakta oss

SEO-översättningar i samarbete med GO MO Group

 

Comactiva Language Partner samarbetar med GO MO-Group, en byrå specialiserad på SEO & Digital Marknadsföring.

Är ni i behov av en sökordsanalys, webb-audit eller letar efter en SEO-partner.

Kunskap

Få hjälp med att öka förståelsen internt om hur ni med hjälp av SEO kan maximera efterfrågan på era tjänster och produkter. Här erbjuder vi mallar och instruktioner för hur ni ska tänka när ni producerar innehåll optimerat för Google.

 

Audit av er webbsida

Få tillgång till Comactiva & Friends erbjudande hos GO MO Group: en fullständig audit av er webbsida och önskade språkversioner. Resultatet blir en strategisk plan som kommer att öka er synlighet på Google. Bland annat får ni en rapport på sökvolymer och en aktivitetsplan med fokus på SEO (teknisk & on-page). Kontakta oss direkt för pris.

 

Löpande SEO-bearbetningar

Tillsammans med GO MO bearbetar ni de texter som ni vill ska vara synliga på Google. Här görs kontinuerliga sökordsanalyser för att öka era träffchanser. Ni kan också få förslag på nya ämnen att skriva om baserat på lokala sökvolymer.

 

Termdatabas & översättningsminne

Tillsammans säkerställer vi att ni har uppdaterade termdatabaser och översättningsminnen vilket sparar både pengar och tid på framtida översättningar och lokala anpassningar.

 

Vanliga frågor om SEO översättning

Kontakta oss

Låt oss veta vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort