Skip to the main content.

Översättningsbyrå Stockholm och övriga Sverige

 

Kontakta oss

Översättningar från Stockholm till hela världen

Letar ni efter en professionell översättningsbyrå i Stockholm kan Comactiva Language Partner vara ett alternativ. Det finns många översättningsbyråer i Stockholm och unikt för just Comactiva Language Partner är att projektledare avlastar ert team igenom hela processen, från projektledning och korrektur till leverans. 

På Comactiva matchar vi era specifika behov och branschrelaterade ämnen med rätt översättare och kvalitetssäkrar hela översättningsprocessen. Comactiva är ett bra alternativ när ni har behov av översättningar i Stockholm till svenska eller till något av världens alla affärsspråk. Våra översättare är placerade över hela världen och översätter till mer än 150 språk.

Översättningsbyråer i Stockholm, Sverige och världen

 

Våra projektledare sitter i Göteborg, våra kunder finns i hela Sverige och våra översättare bor och arbetar över hela världen. För oss spelar det ingen roll om ni behöver översätta dokument i Stockholm eller på annan ort.

Utbudet av översättningsbyråer i Stockholm och övriga Sverige är stort. Att välja rätt språkpartner kan vara svårt då det finns många byråer som arbetar med översättningar i Stockholm och lokalt i Sverige.

Som kvalitetscertifierad översättningsbyrå har Comactiva som policy att alla översättare i nätverket har sitt ursprung, lever och verkar i landet som de översätter till.  På så sätt blir översättningarna kulturanpassade och optimerade för varje marknad. De senaste trenderna, uppdateringarna av språket och lokala händelser som påverkar språkets utveckling tas med i översättningarna.

Detta är extra viktigt om man ser lokalisering av innehåll som en investering med syfte att främja tillväxt. Titta gärna på vårt webinar “Förstår jag inte så köper jag inte” som belyser vikten av att att sälja på köparens språk.   

Trygg professionell översättning i Stockholm

 

Comactiva översätter för de flesta branscher och för i stort sätt alla kommunikationskanaler. Som kund till Comactiva har ni vårt fulla fokus oavsett om ni söker översättning i Stockholm eller i övriga Sverige. 

Många företag med kontor i Stockholm köper översättningar av oss på grund av att vi är ISO-cerifierade enligt ISO 9001 vilken omfattar hela översättningsprocessen, men även andra aspekter i bolaget såsom struktur, dokumentation och spårbarhet. 

Vi har professionella översättare i Stockholm och övriga Sverige som behärskar teknisk översättning, översättning av kommersiella texter, finansiella rapporter och juridiska texter. Ofta översätter vi från engelska till svenska men har också översättare med relevant erfarenhet som översätter till världens alla affärsspråk. 

Vi språkgranskar alla språk och erbjuder översättningar från och till de flesta språken. Här kan du läsa mer om språkkombinationer.

Trygg och kvalitetssäkrad partner inom språk och översättningar

  • Trygg ISO-certifierad språkpartner

  • Projektledning som ingår 

  • Tillgång till ett nätverk av professionella översättare världen över

  • Kultur- och målgruppsanpassade översättningar

 

  • Tillgång till modern språkteknik som till exempel översättningsminnen och termdatabaser

  • En partner som förstår vikten av sökordsoptimering

     
     

 

Comactiva_Case_Brother

Kundcase

Översättningsuppdrag med omfattande anpassning till målmarknaden

Med en genomtänkt transcreation får budskapet i sin omformulerade tappning större chans att nå önskad effekt på målmarknaden samtidigt som det ryms inom ramarna för det givna konceptet.

Läs mer

"Transcreation är en utmaning som kräver rätt kompetens, stor kreativitet och ett nära samarbete med uppdragsgivaren".

 

Anna Bjureblad | Produktionsledare, Comactiva