Skip to the main content.

 Kvalitetssäkra Källtext

 

Identifiera och rätta eventuella fel i källtext och säkerställ att den tar hänsyn till kulturella och kontextuella nyanser i språket.

 
 
 
 
Kvalitetssäkra nu
  
holmen-iggesund-utvald stora-enso hastens-logo-primary-black-since-002 Essen International | Logo tyrilightsblack_10985944 tranter-logo-vector 2560px-Brother_logo.svg Hultafors Group | Logo

En bra källtext ger bra översättningar

 


För att säkerställa kvalitet på en källtext, dvs originaltexten som översättningen baseras på, använder vi mänsklig expertis i kombination med modern språkteknik, som översättningsminnen och termdatabaser. 

 

 

Mänsklig Expertis

 

Ett globalt nätverk av språkexperter skapar relevant kommunikation

 

Under snart 30 år som språkexpterter och leverantör av högkvalitativa översättningar har vi byggt upp en nätverk av lingvister, översättare och experter världen över. Vårt nätverk består av över 200 språkexperter verksamma inom olika kulturer och branscher. De översätter och lokaliserar till mer än 150 affärsspråk inom ett storat antal branscher och nischer.

Experterna i vårt nätverk är vana att granska och optimera material för översättning. I en modern värld kan det innebära att optimera AI genererad text som man sen vill lokalisera till flertalet marknader.

Våra seniora projektledare kan vara behjälpliga i att sätta upp kostnadseffektiva processer kring, både optimering av källmaterial och AI-översättningar som kvalitetssäkras av relevanta språkexperter i vårt globala nätverk.  

Ett globalt nätverk av språkexperter skapar relevant kommunikation | Comactiva

Språkgranskning & Efterredigering | Comactiva

Granska och Korrigera Text 

Språkgranskning & Efterredigering

 

Språkgranskning och efterredigering görs alltid av erfarna språkexperter. Vi har ett stort nätverk av språkexperter över hela världen som alltid översätter och språkgranskar på sitt modersmål.

De är alltid bosatta i landet där språket talas, vilket gör att de är kulturellt uppdaterade och anpassar texten efter de senaste språktrenderna.

Kvalitetssäkring kräver branschexpertis

Linda Muller | Branschkunskap | Modersmål | Comactiva

 
 
 

Branschkunskap Skapar Trygghet

 

För varje projekt är språkexperterna noggrant utvalda för sin erfarenhet och specialistkunskap inom specifika områden.

Denna kombination av branschspecifik kunskap och språklig skicklighet gör att vi kan leverera texter som inte bara är språkligt korrekta, utan också exakt återspeglar branschens terminologi, jargong och kontext.

 
 
 

Med språket som modersmål

 

Alla våra språkexperter bor och verkar i det land  vars språk de kvalitetssäkrar till.

De har alltid det språket som modersmål vilket säkerställer att källtexten inte bara är korrekta grammatiskt, utan också fångar upp nyanser och kulturella kontexter som är avgörande för en trovärdig och levande kommunikation.

Hjälp Hela Vägen

Senior Projektledning

 

Saknar ni resurser internt för att leda och driva arbetet med språk, översättningar och lokalisering så erbjuder vi senior projektledning. 

Ni får en språkexpert som ansvarar för all er kommunikation och som säkerställer effektiva processer och kvalitet.

Anna Bjureblad | Senior

Kvalitetssäkring av AI-genererat innehåll | Comactiva

Kvalitetssäkring av AI-genererat innehåll

 

Vi kvalitetssäkrar AI-genererat innehåll och översättningar. 

Producerar ni stora mängder text med hjälp av till exempel ChatGPT, kan vi som språkpartner hjälpa till med kvalitetssäkring av innehållet. 

Vi erbjuder trygg språkteknik som säkrar språklig konsekvens, företagsspecifik tonalitet och som skapar ett långsiktigt värde.

 

Läs mer om kvalitetssäkring av AI-genererat innehåll

 

Automatisera processen för kvalitetssäkring

 

Integrera era plattformar med våra processer och verktyg för kvalitetssäkring. Skapa en sömlös upplevelse som sparar tid. 

 

Automatisera processen för kvalitetssäkring | Comactiva

 

Vad tycker kunderna?

 
Namnlös design (72)
 
 
 

Vi är väldigt nöjda med den höga nivån både vad gäller kvalitet och service! Ni är en mycket pålitlig och uppskattad leverantör!

 
 

Sara Kvarfordh
Communication Manager

Stora enso | Logo

 

 

 

 

 
Namnlös design (72)
 
 
 

Jättenöjd med kvaliteten och suberbra bemötande! Vi har fått uppfattningen från våra marknadskoordinatorer att valideringsverktyget är lättjobbat!

 
 

Rebecca Swahn
Marketing Production Leader

Hultafors Group | Logo

 

 

 

 

 
Namnlös design (72)
 
 
 

Otroligt serviceminded, noggranna och snabba. Samarbetet med er har verkligen tillfört ett mervärde utöver proffsiga översättningar! 

 
 

My Nilsson Bark

Marketing Communicator

 
tyrilightsblack_10985944

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Vill du kvalitetssäkra en källtext?