Skip to the main content.


Språkkonsultation

 

Kontakta oss

 

Ta hjälp av våra språkexperter

Vad ska titeln vara på säljchefens visitkort? Kan vi använda denna titel på den internationella marknaden? Kan vi använda detta varumärkesnamn på nya marknader?

Översättning är så mycket mer än det självklara att översätta texter. Man kan till exempel behöva hjälp med att göra efterforskningar och sökningar på om ett produktnamn fungerar på ytterligare marknader. Vi rekommenderar att ta hjälp av oss som er språkpartner för att undvika kostsamma felinvesteringar.

Språkkonsultation av experter

På Comactiva arbetar lingvister och specialister inom språk. Vi har ett globalt nätverk av ytterligare 200 språkexperter runt om i världen.

Vi hjälper er att sätta upp en lokaliseringsprocess för innehåll som skapas centralt och som kostnadseffektivt behöver anpassas för lokala marknader. 

Hos oss får ni alltid en dedikerad projektledare som ni kan konsultera kring språkliga frågor och initiativ på era lokala marknader.

Vilka är våra experter?

Experterna är språkvetare, lingvister, professionella översättare och korrekturläsare som har en djup förståelse för språkets regler och nyanser. De erbjuder rådgivning och vägledning för att säkerställa att en text eller annat material är korrekt och kommunicerar träffsäkert på det lokala språket.

Comactivas nätverk är globalt med lingvister som översätter till världens alla affärsspråk. Översättarna har specifika branschkunskaper och bor och verkar alltid i det land som de översätter innehåll för.

 

Ett globalt nätverk  av experter

Våra lingvister och professionella översättare är tillsammans experter på över 150 affärsspråk vilket gör att vi kan avlasta och stötta er i en global arbetsprocess, och skapa ett faktiskt affärsvärde.

Vi har en strikt policy som ställer krav på att alla översättare ska ha språket som modersmål och vara bosatta i landet där innehållet ska kommuniceras. Detta bidrar till relevant och fräscht innehåll med  aktuella språkliga uttryck och nyanser. Alla våra översättare har erfarenhet och kunskap från en mängd olika branscher vilket gör att de använder sig utan korrekt termer och begrepp.
  

Avlastning och effektivisering

Våra projektledare är erfarna och skickliga yrkespersoner med en stark passion för språk och översättning. De är erfarna inom översättning och har en djup förståelse för både processen och de unika utmaningar som kan uppstå längs vägen. Med Comactiva som språkpartner sparar ni både tid och pengar. 

Boka möte med en språkexpert

Anna Burjeblad

 Projektledare | Lingvist

Annica

Anna Burjeblad

Projektledare | Lingvist

anna

Sofia Johansson

Projektledare | Lingvist

Sofia-Johansson-Översättare-Comactiva-web_2022