Skip to the main content.

1 min read

Comactiva Language Partner tar in nya delägare

Comactiva Language Partner tar in nya delägare

Hold Island Invest AB går in som ny delägare i Comactiva Language Partner. I samband med detta avslutar Thomas Rösch alla sina engagemang i bolaget.Comactiva Language Partner grundades av Thomas Rösch, Victoria H Kilstam och ytterligare två delägare 1996. Sedan 2010 har det ägts och drivits av Thomas Rösch och Victoria H Kilstam.  

”Jag har med stolthet varit med och drivit Comactiva i över 27 år. Det är med varm hand som jag nu lämnar över till nästa generation under ledning av vd Linda Gårdlöv.

Teamet och företaget är helt rätt rustade för framtiden och jag ser fram mot att följa den fortsatta resan på distans”, säger Thomas Rösch. 

 

Hold Island Invest AB ägs av Henrik Johansson, Jonas Härdner och Andreas Görling, som är professionella investerare och med engagemang i bolag som bland annat PDSVision, Rapid Images och My Dentist.

”Comactiva är ett väletablerat företag i en intressant bransch som är i förändring. Som nya ägare ser vi fram emot att driva bolaget vidare tillsammans med Victoria, Linda och personalen”, säger Henrik Johansson, ny styrelseordförande för Comactiva.


Victoria H Kilstam kommer att vara kvar i bolaget som delägare och CFO. 

Comactivas vision är att vara Sveriges bästa arbetsplats inom språk- och lokaliseringsbranschen. Företaget verkar inom B2B-sektorn med kundbehov, kvalitet och personlig service i fokus. 

Den nya ägarstrukturen kommer att ge oss ytterligare möjligheter att utveckla vårt erbjudande inom språk, översättningar och lokalisering för kunder med höga krav på kvalitet, modern teknik och service”, säger Linda Gårdlöv vd Comactiva Language Partner.

 

För mer information kontakta: 
Linda Gårdlöv
VD Comactiva Language Partner AB
linda.gardlov@comactiva.se 
0709373599

Läs mer om Comactivas språktjänster här.

 
Thomas – en mästare på att bygga relationer

Thomas – en mästare på att bygga relationer

När man talar om framgångsrika företagsledare så är det sällan bara deras affärsresultat som lyfts fram. De ledare som utmärker sig är de som visar...

Read More
Comactiva Language Partner anställer Growth Specialist

Comactiva Language Partner anställer Growth Specialist

Med fokus på att omvandla översättningsbehov till affärsmöjligheter för sina kunder, anställer Comactiva Language Partner Simon Giulja Ahl i rollen...

Read More
Comactivas nya vd vill förändra kundernas syn på översättningstjänster

Comactivas nya vd vill förändra kundernas syn på översättningstjänster

”Jag vill att alla våra kunder och blivande kunder ska förstå att språktjänster inte bara är en nödvändig kostnad utan att de ger ett enormt...

Read More