Skip to the main content.

1 min read

UC tilldelar Comactiva utmärkelsen Nordiskt Tillväxtföretag

UC tilldelar Comactiva utmärkelsen Nordiskt Tillväxtföretag

Comactiva Language Partner har tilldelats utmärkelsen Nordiskt Tillväxtföretag. Utmärkelsen tilldelades för insatser under föregående bokslutsår

Comactiva har visat på en stark tillväxt trots rådande pandemi vilket visar på att behovet av språktjänster är stort.

”Vi är mycket stolta över denna utmärkelse och det är ett bevis på att vi har många nöjda kunder som inte bara är oss trogna, utan också fortsätter att växa med oss”

– Victoria H Kilstam, CFO på Comactiva Language Partner.

Efterfrågan på språktjänster ökar i takt med att fler företag ser värdet av att lokalisera sin kommunikation och därmed öka sin närvaro och försäljning på lokala marknader.

”Det ser ut som att efterfrågan håller i sig och att den till och med kommer att öka under nästa år. Värdet som kunderna får ut av ett samarbete med en språkpartner, som levererar premiumöversättningar och kulturellt anpassat kommunikationsmaterial, är stort.

I dagens digitala värld gäller det att nå fram med rätt innehåll till rätt person vid rätt tillfälle och självklart på lokalt språk. Det är tydligt att många företag satsar på att använda digitala kanaler i sitt arbete med att internationalisera sina tjänster och produkter”, säger Victoria H Kilstam.

Tidigare i höst tillträdde Linda Gårdlöv som VD för Comactiva. Med sin bakgrund inom marknadsföring, affärsutveckling och senast från startup-världen skall hon ta bolaget ut på en tillväxtresa.