Skip to the main content.

2 min read

Thomas – en mästare på att bygga relationer

Thomas – en mästare på att bygga relationer

När man talar om framgångsrika företagsledare så är det sällan bara deras affärsresultat som lyfts fram. De ledare som utmärker sig är de som visar på en förmåga att skapa starka relationer med både medarbetare och kunder. En sådan person är Thomas Rösch, medgrundare av Comactiva Language Partner. 

 

Thomas är en mästare på att bygga relationer. Hans ledarskap har alltid präglats av ett starkt fokus på att lyfta och stärka personalen. Detta har skapat en arbetsmiljö där samarbete, kommunikation och engagemang har varit grundläggande principer. Thomas har alltid förstått att en stark och lojal arbetsstyrka är en av de mest värdefulla tillgångarna i ett företag. 

 

“Vilken förmån det har varit att arbeta med Thomas under mina 17 år på Comactiva! Jag har lärt mig allt jag vet om relationsbyggande kundvård och värdeskapande kundmöten av Thomas, och är väldigt tacksam för det fina samarbetet vi har haft. Thomas har alltid varit en omtänksam, uppmuntrande och prestigelös chef som tar alla medarbetare på stort allvar och lyssnar på allas förslag och input”. 

Gabriella Rudström, COO Comactiva 

“Jag är väldigt glad och tacksam över att ha arbetat ihop med Thomas och över de givande samtal, diskussioner och skratt vi delat under årens lopp. Jag har lärt mig extremt mycket av honom, om och i dialog i möte med kund, projektledarrollen och branschen, och jag har fått möjligheten och förtroendet att utveckla mitt ledarskap. Utan Thomas, inget Comactiva. 

Anna Bjureblad, Produktionsledare Comactiva 


Kundens bästa vän 

Men Thomas har också förstått att relationer inte bara handlar om att bygga starka interna team. Han har en djup förståelse för vikten av att bygga relationer med kunderna. Han har alltid prioriterat att förstå deras behov och önskemål, och har arbetat hårt för att skapa en atmosfär av förtroende och öppenhet mellan Comactiva och dess kunder. 

Företaget har funnits på den svenska marknaden i snart 27 år och hade under en tid i början av 00-talet en filial i Berlin. Thomas har tyskt ursprung och det föll sig naturligt att han under några år pendlade mellan Tyskland och Sverige.  

Comactivas kunder är internationella företag med behovet att nå ut till sina målgrupper på lokalt vis för att i förlängningen skapa tillväxt. Branscherna som Thomas har fått insyn i har varit många och allmänbildningen är det inget fel på nu när det är dags att avsluta den långa karriären i språkets tjänst.  

 

Ung pensionär med trädgårdsdrömmar, hund och ett handikapp 

För säljare och marknadsförare som strävar efter att skapa långvariga relationer med sina kunder och partners är Thomas en inspirationskälla. Hans fokus på relationer och hans förmåga att bygga förtroende och lojalitet har gjort honom till en framstående säljare och värdeskapare inom lokalisering. 

För sin medgrundare och affärspartner Victoria H Kilstam har Thomas alltid varit en viktig stöttepelare. Sedan starten 1996 har de tillsammans drivit Comactiva igenom lågkonjunkturer, högkonjunkturer och en pandemi.  

 

“Tänk att vi drivit detta fina bolag tillsammans i hela 27 år. Det är en halv livstid och det har hänt väldigt mycket i företaget och även i våra liv denna långa tid.   

Vilken affärspartner du har varit, det finns ingen som tar in rummet som du och genom ditt positiva sätt att vara skapar du alltid en härlig stämning vart du än går. Alltid prestigelös, varm och omtänksam”.  

Victoria H Kilstam som är medgrundare och CFO på Comactiva Language Partner. 

 

Inte ett adjö 

Thomas kommer att fortsätta att bygga relationer utanför språkvärlden. Hans passion för sina medmänniskor har varit en avgörande faktor för Comactivas framgångar och något som kommer att ge honom mycket glädje också på golfbanan, ute på hundpromenaden och i sin nya passion för trädgårdsdesign.   

Tack Thomas för allt, detta är absolut inte ett hej då utan ett på återseende! 

 
Namnlös design (10)
 
 

 

För mer information kontakta: 
Linda Gårdlöv
VD Comactiva Language Partner AB
linda.gardlov@comactiva.se 
0709373599

Läs mer om Comactivas språktjänster här.

 
Comactiva Language Partner anställer Growth Specialist

Comactiva Language Partner anställer Growth Specialist

Med fokus på att omvandla översättningsbehov till affärsmöjligheter för sina kunder, anställer Comactiva Language Partner Simon Giulja Ahl i rollen...

Read More
Comactiva Language Partner tar in nya delägare

Comactiva Language Partner tar in nya delägare

Hold Island Invest AB går in som ny delägare i Comactiva Language Partner. I samband med detta avslutar Thomas Rösch alla sina engagemang i bolaget.

Read More
Comactiva Language Partner utökar teamet

Comactiva Language Partner utökar teamet

Trots tillgänglig språkteknik är det tidskrävande att kvalitetssäkra och få konsekvens i sin kommunikation. Fler och fler företag vänder sig till...

Read More