Skip to the main content.

1 min read

Bygg en lokaliseringsstrategi med AI och skapa tillväxt

Bygg en lokaliseringsstrategi med AI och skapa tillväxt

Missade du webinaret om hur du och ditt företag kan integrera AI i sin lokaliseringsstrategi för att boosta tillväxt? Nu finns inspelningen av webinaret tillgängligt för dig och dina kollegor.

På Comactiva Language Partner ansvarar Gabriella Rudström över att skräddarsy effektiva arbetsflöden och intergrationer för kunderna medan Annica Heuermann arbetar strategiskt med företagen för att identifiera hur de kan spara pengar och skapa värde med hjälp av en lokaliseringsstrategi. Båda två bidrar med sin expertis i webinaret.

Varför ska du titta på webinaret?

  1. Upptäck hur AI påverkar lokalisering: Den artificiella eran revolutionerar global affärskommunikation. För att dra nytta av denna omvandling är det avgörande att förstå hur AI påverkar lokalisering. AI kan möjliggöra 70% effektivare och billigare lokaliseringsprocesser, vilket ger företag en betydande konkurrensfördel.


  2. Ta del av expertinsikter: Lär av branschexperterna Gabriella Rudström och Annica Heuermann och få unika insikter som kan förfina din lokaliseringsstrategi och ge dig en konkurrensfördel på internationella marknader. Få exklusiv tillgång till branschledande perspektiv och strategier som inte är lättillgängliga någon annanstans.

  3. Strategier för global tillväxt: Webinaret handlar inte bara om att förstå AI:s roll i lokalisering, utan också om att omvandla den förståelsen till handlingskraftiga strategier. Lär dig hur du omvandlar dina lokaliseringsprocesser till strategiska tillgångar som främjar internationell expansion och driver global tillväxt.


TA MIG TILL INSPELNINGEN
 
 
Titta på inspelningen och följ med oss när vi utforskar framtidens lokalisering med AI vid rodret. Oavsett om du återvänder till innehållet eller utforskar det för första gången är dessa insikter värdefulla för alla som vill göra ett avtryck på globala marknader.
 
 
 
Gabriella Rudström Rund Bild 

Gabriella Rudström

Head of Professional Language Services​ | Comactiva Language Partner

 

Namnlös design - 2024-02-26T094121.599

 

Annica Heuermann

Head of KAM & Client Strategy​ | Comactiva Language Partner

 

Thomas – en mästare på att bygga relationer

Thomas – en mästare på att bygga relationer

När man talar om framgångsrika företagsledare så är det sällan bara deras affärsresultat som lyfts fram. De ledare som utmärker sig är de som visar...

Read More
Sätt lokalisering på den strategiska agendan

Sätt lokalisering på den strategiska agendan

I dagens globala affärsklimat är det en fördel att anpassa sin kommunikation för varje marknad – den kan vara helt avgörande för att skapa tillväxt.

Read More
Webinar | Navigating as a Global Marketer in the era of AI

Webinar | Navigating as a Global Marketer in the era of AI

Marknadsföring | Lokalisering | Översättning

Read More