Skip to the main content.

1 min read

Integrera AI - Förbättra din globala kommunikation

Integrera AI - Förbättra din globala kommunikation

I takt med AI:s framväxt har affärsvärlden blivit mer konkurrensutsatt. Detta har lett till att globala organisationer har bildat interna AI-grupper som har till uppgift att hitta sätt att integrera AI för att förbättra arbetsflöden och global kommunikation, så att deras företag förblir en konkurrenskraftig kraft inom sin bransch. Men vilka är de viktigaste frågorna som diskuteras i dessa AI-grupper?


Låt mig guida dig genom de viktigaste frågorna:

 

Säkerhet och integritet: Hur kan vi skydda vår data och följa etiska AI-rutiner?

 

Budget och expertis: Har du den interna expertis som krävs? Hur kan ni effektivt prioritera er budget?

 

Intern utveckling kontra externa partnerskap: Väg för- och nackdelarna med att utveckla era egna AI-lösningar mot att samarbeta med externa specialister. Beakta konsekvenserna för er budget, interna expertis och tidsbegränsningar.

 

Need to have and nice to have: Diskutera vilka delar av ert företag som kommer att ha störst positiv inverkan av AI-hjälp, fördela budget och tid för att börja skapa lösningar för dessa delar.

 

Om ni kan svara på dessa frågor har ni en tydlig väg och ett tydligt mål framför er, vilket innebär att ni kan börja leta efter rätt partners som kan hjälpa dig att uppnå dessa mål. Det kan vara allt från marknadsföringsbyråer och AI-konsulter till lokaliseringspartners eller chattbotbyggare.

När ni har gjort er research väljer ni de partners som bäst passar era mål, behov och budget och sätter igång med att bygga er perfekta AI-strategi.

 

Våra strategiska AI-lösningar för global kommunikation 💫

 

Bygg ett ekosystem: Utveckla ett skräddarsytt ekosystem kring global kommunikation, inklusive avancerad AI, integrationer, automatiserade arbetsflöden och tillgång till ett globalt nätverk av språkexperter.

Företags-specifik AI-plattform: AI-plattform skräddarsydd för ditt företags tonalitet och terminologi, med skalbara och anpassningsbara verktyg för att stödja och förbättra ditt arbete med att skapa innehåll och lokalisera.

 

Låt oss prata! Om du ingår i ett internt AI-team och brinner för att omvandla ditt företag med AI vill jag gärna presentera våra lösningar för dig.

 

Namnlös design (76)

"Boka gärna ett möte eller kontakta
mig på email för att diskutera strategiska AI-vägar och
innovativa lösningar som är skräddarsydda för ditt företags behov 💥"
"

 

 

Branschexperter bekräftar transformationen

Branschexperter bekräftar transformationen

Slator är en oberoende källa till nyheter och forskning för den globala översättnings- och språkbranschen. Varje år samlas branschens ledare och...

Read More
ChatGPT och AI – hot eller möjlighet för översättnings-branschen?

ChatGPT och AI – hot eller möjlighet för översättnings-branschen?

För oss som arbetar med översättningar, lokalisering och språkteknik innebär ChatGPT och annan AI-teknik en helt ny dimension. Tjänsterna som hjälper...

Read More
Comactiva gör det enklare att köpa moderna språktjänster

Comactiva gör det enklare att köpa moderna språktjänster

Nu blir det ännu enklare att köpa moderna språktjänster på nylanserad hemsidaComactiva Language Partner har funnits i 25 år och har en lång rad...

Read More