Skip to the main content.

1 min read

Comactiva Language Partner utökar teamet

Comactiva Language Partner utökar teamet

Trots tillgänglig språkteknik är det tidskrävande att kvalitetssäkra och få konsekvens i sin kommunikation. Fler och fler företag vänder sig till Comactiva för att säkerställa en kostnadseffektiv och kvalitetssäkrad översättningsprocess.  

 

Tolda Bloom Liivlaid är det senaste tillskottet, hon kommer senast från Textforum där hon arbetade med stora komplexa översättningsprojekt. Hon är utbildad översättare vid Linnéuniversitetet med inriktningen engelska till svenska.

Tolda har en passion för att förbättra kommunikation mellan människor i olika kulturer. Med sin erfarenhet och språkexpertis är hon en ovärderlig tillgång för både vårt team och våra kunder.

 

Nå önskade målgrupper på alla marknader

 

Genom att samarbeta med kunden istället för att agera som traditionella språkbyråer säkerställer vi att de får maximalt värde av vårt arbete.

Vårt mål är öppen kommunikation och att förstå varje kunds unika behov och förutsättningar för att kunna utforma processer och arbetssätt som är optimala. 

 

Att förstå kundens behov är viktigt för mig. Jag ser fram emot att få hjälpa Comactivas kunder att nå önskade målgrupper på alla sina marknader.

Tolda Bloom Liivlaid, Projektledare och Lingvist

 

Vikten av att koppla rätt process för olika behov

 

Att koppla rätt process till olika behov är en kritisk komponent i att leverera effektiva språktjänster. På Comactiva Language Partner är vi djupt engagerade i att förstå och anpassa våra arbetsflöden för att möta våra kunders specifika behov på bästa möjliga sätt.

 

Istället för att verka som en traditionell översättningsbyrå strävar vi efter att också hjälpa kunderna att arbeta i kostnadseffektiva processer.

Med dagens teknik i kombination med vårt språkkunnande finns det oändliga möjligheter.

Simon Giulja Ahl, Growth Specialist

 

Projektledarens roll och ansvar

 

Våra projektledare hjälper inte bara till med att översätta texter från ett språk till ett annat. De är lokaliseringsexperter som rekommenderar bästa strategi och process. 

 

Mitt främsta mål är att ge våra kunder de optimala förutsättningarna för att framgångsrikt nå ut på alla sina marknader.

Jag ser fram emot en kul, spännande och utvecklande tid på Comactiva!

Tolda Bloom Liivlaid
 

 

För mer information kontakta: 

Simon Giulja Ahl

Growth Specialist Comactiva Language Partner AB
simon.giulja@comactiva.se
Mobil: 0735029121

 

 

 
Comactiva Language Partner anställer Growth Specialist

Comactiva Language Partner anställer Growth Specialist

Med fokus på att omvandla översättningsbehov till affärsmöjligheter för sina kunder, anställer Comactiva Language Partner Simon Giulja Ahl i rollen...

Read More
Webinar | Navigating as a Global Marketer in the era of AI

Webinar | Navigating as a Global Marketer in the era of AI

Marknadsföring | Lokalisering | Översättning

Read More
Maskinöversättning vs AI översättning: Vad skiljer dem?

Maskinöversättning vs AI översättning: Vad skiljer dem?

När man dyker in i världen av översättningstekniker är det svårt att förstå skillnaden mellan de två främsta konkurrenterna: maskinöversättning och...

Read More