Skip to the main content.

Tjugoårigt samarbete med Navigator

Erfarenhet från många branscher

Comactiva har hjälpt kommunikationsbyrån Navigator med översättningar i över 20 år.

När Navigator beställde sin första översättning 1998 hade Comactiva bara funnits i två år och Navigator blev snabbt en uppskattad kund.

Navigator arbetar med kunder inom många olika branscher vilket har lett till översättningsuppdrag inom många olika typer av branscher.

Att snabbt hjälpa till när plötsliga översättningsbehov uppstår hos kunder är a och o för Comactiva. Något som Navigator uppskattar är just den snabba servicen och tilliten som finns företagen emellan.

"Comactiva är enkla att jobba med, jag får alltid snabba svar på mailen och en snabb kostnadsuppskattning", säger Anette Andersson på Navigator.

Hon uppskattar också att Comactiva återkopplar med smarta lösningar på hur saker kan förbättras. På det sättet blir processen inte statisk utan det är ett dynamiskt samarbete som gör översättningarna ännu bättre.

"Comactiva har hjälpt oss med många läkemedelsöversättningar. Jag är mycket nöjd med samarbetet och får alltid korrekta och snabba leveranser. Jag känner dem väl och de hjälper mig alltid i tuffa situationer."

Anette Andersson | Navigator

 

Vi ser över era översättningsbehov kostnadsfritt!

 

Boka möte