Skip to the main content.

Översättningsbyrå med fokus på kvalitet

 

Kontakta oss

Professionell översättningsbyrå

Många företag vänder sig till en professionell översättningsbyrå för att få hjälp med kommunikation och marknadsföring på sina lokala marknader.

Översättningsbyrån hjälper till att lokalisera innehåll, hemsidor, appar och så vidare. Många översättningsbyråer kan också koordinera korrektur och leveranser till länderna där innehållet skall användas. 
 

Comactiva är översättningsbyrån med fokus på kvalitet i leveransen, hög servicenivå, tät återkoppling och med personliga kontaktytor. Vi har specialiserat oss på översättningar till världens alla affärsspråk. Ni får alltid korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka från oss. 

För att ni ska vara säkra på att ni får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste professionella översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål.

Professionell översättningsbyrå för företag

Det finns många översättningsföretag att välja mellan, och det viktiga när man väljer översättningsföretag är att de har god förståelse för den bransch som ni som kund verkar inom.

Det finns också olika typer av översättningsföretag inom tolkning, rörlig bild och undertextning samt för översättningsbyråer för globala företag med fokus på tillväxt.

Comactiva Language Partner är en professionell översättningsbyrå i Göteborg. Med ett nätverk av professionella översättare över hela världen översätter vi för globala företag med målet att skapa affärsvärde på sina lokala marknader.

När ni vänder er till oss som är en översättningsbyrå för företag säkerställer ni att arbetet utförs av översättare med erfarenhet och kunskap om just er bransch.

På Comactiva har vi som policy att alla översättare i vårt nätverk ska ha språket de översätter till som modersmål och ska bo i landet där språket talas vilket gör att översättningarna alltid anpassas utefter kultur, det politiska läget samt lokala trender. Detta gör att ni når er målgrupp på ett trovärdigt sätt som gynnar er affär.

Comactivas Språktjänster

Översättningsbyrå - en värdefull samarbetspartner

 

För att skapa ett långsiktigt värde och få ner kostnaderna gällande översättningar och lokalisering kan det vara en bra idé att arbeta med samma översättningsbyrå för era större projekt.

På Comactiva arbetar vi alltid med översättningsminnen och termdatabaser vilket gör att ni på en årsbasis får ner kostnaderna jämfört med om ni skulle skicka till ett översättningsbolag på varje marknad. Detta beror på att man sparar alla översättningar i översättningsminnet som sen flaggar om samma text, stycke, boilerplate eller produktbeskrivning och så vidare dyker upp för översättning igen.

Då översätter man alltså inte det igen utan återanvänder redan godkänd översättning av texten, vilket i sin tur får ner kostnaden i översättningsprojektet.

En termdatabas säkerställer att era företagsspecifika ord och beskrivningar är konsekvent använda genom översättningsprojektet. En termdatabas går också att nyttja som en del i SEO-strategin.

Ett nära samarbete med en översättningsbyrå får alltså ner kostnaderna och säkerställer kvalitet på alla leveranser.

Utöver översättningar hjälper ett översättningsbolag som oss också till med filhantering, seo-översättningar, språkkonsultering och layout.

Relevans


Kundcase

RELEVANS

 

Relevans är reklambyrån som förenklar life science-sfären. Comactiva är översättningsbyrån som förenklar för kunden. Ett samarbete som gjort för att lyckas!

Relevans_logo

”Comactiva hanterar väldigt många jobb samtidigt för oss. De sköter alla jobb proffsigt, är serviceminded, följer upp, bekräftar och håller deadline. De känns uppdaterade när det gäller teknikens framsteg och fördelar. Helt enkelt angelägna om att leverera så bra jobb som möjligt."

 

Boel Rosendahl | Produktionsledare, Relevanstskonsult

 

Läs mer

Låt oss bli er översättningsbyrå

 

Vi skapar värde genom:

 

    Att säkerställa kontinuitet i er kommunikation på alla språk


  Kvalitetssäkrade och effektiva översättningsprocesser


  Våra långa samarbeten med professionella översättare över hela världen


  Avtalade prislistor per språkkombination

 

Läs mer

 

Vanliga frågor om översättningsbyråer