Våra språktjänster

Dokument översättning

Be om offert

Comactiva language partner har flera års erfarenhet inom dokument översättning. Vi erbjuder kavlité översättningar genom att vi är en språk partner med handplockade översättare som har översatt flera olika dokument för bolag som arbetar inom varierande branscher och till alla sorters språk. Vi tillhandahåller översättare för engelska, franska, spanska, italienska, tyska, ryska med mera. Vi har tvåspråkig personal och alla våra översättare är certifierade, välutbildade och erfarna med översättning. Alla våra översättare är lokaliserade i målgruppens land och har även målgruppens språk som modersmål. 

Comactivas översättningstjänster inkluderar översättning av dokument, avtal, webbplatser, eventuell skriven text du behöver översätta. Detta gäller även översättning av marknadsföringsmaterial,  visitkort, logotyper, broschyrer och presentationer. Vi erbjuder ytterligare våra kunder vår tvåspråkig kundtjänstsupport.

 

Kostnad för översättning av dokument

Där våra projektledare som prissätter era projekt efter ett möte med er. Dem gör allt för att båda parterna ska vara nöjda med överenskommelsen. Priset variera väldigt mycket, detta beror på att dokumentets svårighetsgrad skiftar beroende vilket sorts av dokument det är och vilket språk den ska vara översatt till men även ifrån. Vi översätter till 50 språk från både svenska och engelska, översättning av dokument till engelska är dem vanligaste Översättning av dokument har ett pris som börjar på strax över tusenlappen vilket blir en sida på 500 ord och kan sträcka sig år hundratusentals kronor beroende på vad som har sagts baserat på era önskemål och överenskommelse med våra projektledare. Vill du veta mer om olika priser och hur vår prissättning kan se kolla in våran “Vad kostar översättning”- sida. Här hittar du våra fyra olika språkgrupper men även hur bra det är att ha en översättningsbyrå som Comactiva. Som kund till Comactiva får ni alltid en projektledare som hjälper er igenom hela processen, en upprättande och underhållen databas av kundspecifika termer(termdatabas) och ett översättningsminne som kommer hjälpa oss att spara tid och er pengar. Så bli gärna avtalskund, samla alla era stora översättnings behov hos oss så  hjälper vi er med allt inom översättning.

 

Översätt dokument från svenska till engelska

Vi arbetar med stora företag och hänvisar alla våra kunder till ett långvarigt samarbete, vi har framförallt översatt dokument mellan svenska och engelska vilket har varit nödvändigt eftersom kunden måste kunna förstå rätt för att få ut det mesta av det som läses. De flesta av våra kunder har börjay med att översätta dokument från svenska till engelska eftersom engelskan har blivit den mest inflytelserika språket runt om i världen. Engelskan är ett bra språket att börja översätta sina dokument till eftersom dem flesta förstår sig på engelska men vi rekommenderar att översätta dokument till det lokala språket, först för att se till att ditt dokument förstås av den person som det är avsett för. Vi erbjuder även många andra språk som spanska, italienska, holländska, tyska, franska och mer!

För att kunna börja med översättning av dokument till engelska från ett av våra 50 språk eller översätta dokument från svenska till engelska måste ni skicka en offertförfrågan. Processen är väldigt enkel och friktionsfri, ni börjar med att gå in på våran fantastiska startsida och letar efter knappen det står “kontakta oss” eller trycker på “kontakt” i våran meny som du hittar högst upp på varje sida. Ni kommer att mötas av ett lätt formulär där du både applicerar vad som beskriver dig bäst och ditt ärende. Försök att alltid vara så välutvecklad som möjligt för att våra projektledare ska kunna börja hantera ert ärende direkt utan några konstigheter. Har ni även frågor kan ni skriva med det i när ni beskriver ert ärende för en smidigare kommunikation, sen får ni återkoppling av våra projektledare inom 24 timmar.

Comactiva_Case_Iggesund

Kundcase

Iggesund Holmen Group

Samarbetet med Comactiva går långt tillbaka, men hösten 2019 var första gången som företaget anlitade Comactiva för transkribering, tidskodning, översättning och undertextning av grafik i ett antal filmer som behövde undertext på franska och ryska.

Holmen_Iggesund_Logo_Blue_RGB

”Filmerna togs fram för att på ett intresseväckande sätt lyfta fram fördelarna med Iggesunds premiumkartong Invercote jämfört med andra material.”

Gustav Vidlund | Acting Marketing Manager, Iggesund

 

Mer om Iggesund

Övriga språktjänster:  

Konsultation & Rådgivning 

Vad ska säljchefens titel vara på den internationella marknaden? Kan vi använda det här produktnamnet även utomlands?

Översättning är så mycket mer än att översätta ord för ord. Kanske behöver ni hjälp att kolla upp om ett visst produktnamn fungerar lika bra i andra länder? Kontakta din språkpartner redan i början av processen för att undvika kostsamma felinvesteringar.  

 

Språkgranskning 

De flesta företag producerar innehåll internt vilket är helt logiskt då mycket av specialistkompetensen finns just där. Det kan handla om presentationsmaterial, nyhetsbrev, blogginlägg och annan viktig kommunikation. Även om man har språkintresserade medarbetare kan det vara en extra trygghet att låta sin språkpartner granska texten och eventuella översättningar för att stärka varumärket ytterligare.  

Läs mer om Språkgranskning

 

Kontakta oss för bästa pris

 

Offertförfrågan