Skip to the main content.
Team Lead Professional Language Services

Anna Bjureblad

Hej Anna!

Vilken är din viktigaste uppgift som projektledare på Comactiva?

– Det är att ha koll på alla delar, lösa saker när de dyker upp och ha en öppen dialog med kunden så att inget ligger och skaver utan det blir naturligt att diskutera och vara flexibla med varandra. Och även att vara en god kollega som bidrar med positiv energi och som andra kan komma till när de har frågor!

Hur tycker du året med Covid-19 påverkat din roll som projektledare och teamet?

– Arbetsmässigt har det inte påverkat mig så mycket, jag har fortsatt sträva efter att vara den här duktiga och härliga projektledaren, men jag har märkt att jag varit avskärmad från mina kollegor och det ger inte samma stimulans som att ha dem omkring sig. Men vi är väldigt måna om att hjälpa varandra, ringa varandra och ha avstämningar och möten i Teams för att bibehålla någon form av kontakt. Det har verkligen blivit tydligt att vi är en sammansvetsad grupp!

Vilken upplevelse vill du ge till dina kunder?

– Jag vill ge mina kunder en varm, glad och samtidigt en professionell upplevelse där de kan lita på att jag är kompetent, tar ansvar och gör mitt yttersta för att hjälpa dem men att jag även har glimten i ögat och kan vara ganska lättsam. Det ska hela tiden finnas en balans där.

När känner du dig som mest nöjd efter ett uppdrag?

– Det är när jag känner att jag haft koll på alla delar i ett projekt och om något har varit problematiskt så har jag kunnat lösa det. Det värmer såklart väldigt mycket när kunden återkopplar med positiv feedback men även om jag inte hör något från kunden känner jag mig nöjd bara jag vet att jag har gjort ett bra jobb!

Kort om mig


Översätter från franska, engelska, norska och danska till svenska.

Korrekturläser svenska, franska, engelska, norska och danska och lite italienska.

Gillar: familj & vänner, mode, matlagning, kaffe, keramik, naturvin, språk och att resa.