Skip to the main content.
Projektledare & översättare

Annica Heuermann

”Jag gör alltid mitt yttersta för att underlätta för kunden och hitta lösningar.” 

 

Hej Annica!

Hur ser du på ditt första halvår som projektledare på Comactiva?

– Det har varit otroligt roligt och spännande! Jag känner att jag äntligen har hittat hem. Att få kombinera projektledning och språk är så kul! Jag kom in mitt i en tillväxtfas med många förändringar inom företaget och det har gjort att jag lärt mig massor. Det känns så roligt att få hänga med på denna resa med allt vad den innebär.

Vad kännetecknar ett gott samarbete för dig?

– Det handlar om kommunikation och tillit, att man känner varandra och har förtroende för varandra. Genom att vara öppen och transparent och ha en bra dialog skapar man ett fint samarbete, både med kunder och kollegor. På Comactiva lägger vi stor vikt vid det personliga och genom att alla projektledare har sina egna kunder lär vi känna kunderna väl.

Hur skapar du värde för dina kunder?

– Genom att lyssna in mina kunder och förstå deras behov. Jag gör alltid mitt yttersta för att underlätta för kunden och hitta lösningar. Det handlar om så mycket mer än att tillhandahålla översättningar. Vi måste förstå vilket budskap våra kunder vill nå ut med, hur de vill göra det och vilka de vill nå, för att bidra till en så lyckad kommunikation som möjligt.

Min utbildning inom lingvistik gör dessutom att jag ofta kan lägga ett extra språkligt öga på de färdiga texterna och hjälpa kunderna att bolla språkfrågor. Jag vill ha en personlig relation med mina kunder och de ska känna att de alltid kan vända sig till mig.

Vilka möjligheter ser du hos Comactiva?

– Som kund hos oss får man en lyhörd språkpartner som bidrar till utveckling på nya och befintliga marknader. Vi väljer våra översättare med omsorg och gör vårt yttersta för att översättningen ska bli så anpassad som möjligt efter kundens olika marknader. Det är hård konkurrens idag och då måste man vara steget före och se till att det man vill förmedla förmedlas på rätt sätt. I min roll som projektledare och lingvist på Comactiva känner jag att jag utvecklas varje dag – och än har resan bara börjat!

Kort om mig 

Översätter från engelska, spanska, tyska, norska och danska till svenska. 

Korrekturläser svenska, spanska, tyska, engelska, norska och danska.

Mina intressen: familjekär som älskar språk, kultur, upptäcka nya platser och vara ute i naturen med min hund.