Våra språktjänster

Snabböversättningar

 

Be om offert

När översättningen måste fram snabbt

Ibland hamnar ni i situationer då det finns behov av snabböversättningar. Det kan vara olika anledningar till att det är lite extra bråttom. Kanske är det en mässa som öppnar redan imorgon, en katalog som ska till tryck eller ett viktigt pressmeddelande som måste skickas ut omgående.  

På Comactiva erbjuder vi expressleverans av snabböversättningar utan att tumma på kvaliteten. Vi har lång erfarenhet av att hantera innehåll som snabbt måste ut på marknaden eller i era kommunikationskanaler. Våra projektledare är vana att hantera stora mängder inkommande projekt och att ha hög arbetsbelastning. Vi har etablerat oss som en översättningsbyrå och språkpartner som erbjuder stor flexibilitet och hög servicenivå, något som vi sätter stor vikt på i alla våra samarbeten.    

När det är extra bråttom hos dig behöver vi och våra översättare oftast lägga allt annat åt sidan för att prioritera just ditt uppdrag. I dessa fall tillkommer en expressavgift. Avgiften beror på textmängd och leveranstid, men generellt kan man säga att kortare texter (upp till två A4-sidor) som behöver levereras samma dag, alltid innebär en tillkommande expressavgift.  

Vi strävar efter att möta era önskemål gällande leveranstid, men ibland måste vi tacka nej om vi inte hittar en lämplig översättare eller om vi anser att tidsramen är för kort för att möta våra höga krav på kvalitet. 

Självklart återkopplar vi direkt när du kommer med en förfrågan gällande snabböversättning. Service är lika viktigt för oss som kvalitet. 

Kontakta oss för bästa pris

Offertförfrågan