Skip to the main content.

Snabb översättning med expressleverans

 
 
 
Få prisuppskattning
 

Snabb översättning för akuta behov

Det kan vara olika anledningar till att det är lite extra bråttom ibland. Kanske är det en mässa som öppnar redan imorgon, en katalog som ska till tryck eller ett viktigt pressmeddelande som måste skickas ut omgående.  

På Comactiva erbjuder vi expressleverans av snabb översättning utan att tumma på kvaliteten. Vi har lång erfarenhet av att hantera innehåll som snabbt måste ut på marknaden.

Våra projektledare är vana att hantera stora mängder inkommande projekt och att ha hög arbetsbelastning. Vi har etablerat oss som en översättningsbyrå och språkpartner som erbjuder stor flexibilitet och hög servicenivå, något som vi sätter stor vikt på i alla våra samarbeten.    

När det är extra bråttom hos dig behöver vi och våra översättare oftast lägga allt annat åt sidan för att prioritera just ditt uppdrag. I dessa fall tillkommer en expressavgift. Avgiften beror på textmängd och leveranstid, men generellt kan man säga att kortare texter (upp till två A4-sidor) som behöver levereras samma dag, alltid innebär en tillkommande expressavgift.  

Självklart återkopplar vi direkt när du kommer med en förfrågan gällande snabböversättning. Service är lika viktigt för oss som kvalitet. 

Vanliga texter för express- översättning

Vi erbjuder expressöversättning oavsett vilken typ av text det gäller. Några exempel på texter:

 

Snabb översättning av juridiska dokument

Juridiska dokument som kräver en snabb översättning ska fortfarande hålla högsta kvalitet.  Vi kan översätta ekonomiska styrdokument, medicinska eller tekniska manualer och alla typer av juridiska handlingar med expressleverans samtidigt som texterna översätts till punkt och pricka utan någon förändring i innehållet. Personen som översätter detta dokument har kunskap inom området samt erfarenhet av att översätta liknande texter.

 

Kommersiella snabböversättningar

Vi kan hantera kommersiella översättningar som kräver snabb översättning. Hur ett varumärke uppfattas är essentiellt i kommersiell kommunikation, och våra översättningar möter alltid varumärkets image. Oavsett om det gäller en kampanj, ett akut pressmeddelande eller ett produkterbjudande kan vi erbjuda expressöversättning som håller samma höga kvalitet som alltid.

 

Expressöversättning av undertexter till video

Om ni snabbt ska ut med en video kan vi hantera en snabb översättning av undertexterna för att ni ska kunna nå ut till en större målgrupp. Samtidigt som ni kan nå ut med budskapet till fler personer hjälper en professionell undertextning också mottagaren att komma ihåg budskapet bättre.

Snabb översättning med hög kvalitet

Oavsett varför du behöver en snabb översättning finns vi här för dig. Med största fokus på hög kvalitet ska vi uppnå 100% kundnöjdhet oavsett tidsperioden på projektet. Läs mer om våra språktjänster och låt oss vara ditt naturliga val gällande översättningar av hög kvalitet och flexibla helhetslösningar.

Vad tycker kunderna?

 
Namnlös design (72)
 
 
 

Vi är väldigt nöjda med den höga nivån både vad gäller kvalitet och service! Ni är en mycket pålitlig och uppskattad leverantör!

 
 

Sara Kvarfordh
Communication Manager

Stora enso | Logo

 

 

 

 

 
Namnlös design (72)
 
 
 

Jättenöjd med kvaliteten och suberbra bemötande! Vi har fått uppfattningen från våra marknadskoordinatorer att valideringsverktyget är lättjobbat!

 
 

Rebecca Swahn
Marketing Production Leader

Hultafors Group | Logo

 

 

 

 

 
Namnlös design (72)
 
 
 

Otroligt serviceminded, noggranna och snabba. Samarbetet med er har verkligen tillfört ett mervärde utöver proffsiga översättningar! 

 
 

My Nilsson Bark

Marketing Communicator

 
tyrilightsblack_10985944

 

 

 

 

Kontakta oss

 

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång

 
 

Vanliga frågor om snabböversättning